ДПС, начело с почетния председател Ахмед Доган, винаги е управлявало

...
 ДПС, начело с почетния председател Ахмед Доган, винаги е управлявало
Коментари Харесай

Сезгин Мехмед: Ние, младите, се разочаровахме от Петков и Василев, защото не носят промяната

 Open photo

 

Движение за права и свободи, отпред с почетния ръководител Ахмед Доган, постоянно е управлявало на база на символика. Сега пристигна времето Движение за права и свободи да бъде победител на тези избори. Това съобщи ръководителят на младежката организация на Движение за права и свободи и лидер на листата в Хасково Сезгин Мехмед в предаването „ Беновска пита “ по радио К2. Така той отговори на въпроса на журналистката каква е символиката в бюлетината №1, която жребият в Централната изборна комисия отреди на Движение за права и свободи.

Той добави, че Движение за права и свободи за следващ път прави мощна акция с ясни послания за сигурност и непоклатимост, които са нужни на хората, с цел да се преодолеят поредицата от рецесии. Според него политиците би трябвало да слязат при хората, както Движение за права и свободи го прави, а освен да се разхождат с рейсове в страната. Там, където локалната власт е в ръцете на Движение за права и свободи, има осезаема разлика, тъй като 30 години Движението е покрай хората и взема решение проблемите им, сподели Сезгин Мехмед.

Нека тези политици, които държат микрофоните по през целия ден и се разхождат, имитирайки Движение за права и свободи в белите рейсове, да не се разхождат като на екскурзия, а да слязат до най-малките обитаеми места, прикани Мехмед, като сподели, че засяга „ Продължаваме промяната “ и Демократична България “.

Беновска му напомни, че дружно с депутатите от тези две политически сили той е в една възрастова група и го попита за какво не е съумял да откри общ език с Кирил Петков и Асен Василев. Сезгин Мехмед акцентира, че това е най-болезнената тематика от позиция на младите, защото Движение за права и свободи, откогато са в политиката, имат вярата, че младежите ще донесат смяната и ще бъдат в нейната основа.

Мислехме, че с младежите ще създадем мостове в политиката против опълчването, тъй като нямаме тежестта на предишното и ще си приказваме на един юношески език. Ние обаче сме разочаровани от тях, тъй като не носят смяната, нямат опит и даже обикновено образование, разяснява Мехмед.

Беновска съобщи, че ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ непрестанно насочва послания, че ключът за решаването на проблемите в България е в Движение за права и свободи и го попита дали е мъчно и рисковано в този момент да се поема отговорност.

Сянката е за страхливците. Движение за права и свободи в никакъв случай не е било в сянка и постоянно сме правили това, което е належащо. Затова и в този момент споделяме – би трябвало ни хомогенно, ценностно държавно управление с ясна евроатлантическа ориентировка. Готови сме да поемем нашата отговорност, тъй като имаме и опитът, и експертизата, сподели още Мехмед.

Според него Движение за права и свободи постоянно е доста съответно и ясно в своите послания, в никакъв случай не е изкривявало истината и по тази причина се е задържало на политическата сцена повече от 30 години.

Мехмед съобщи още, че Движение за права и свободи в никакъв случай няма да потъпчат правата и свободите на нито един български жител и това седи в основата на партията. Ще се опитаме да създадем икономическия подтик на страната огромен, с цел да могат хората да се възползват от тази политика, акцентира Мехмед.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР